Product

SLIK SLANKER DU DEG UTEN SULTFØLELSE!

Er du en av mange som har forsøkt å gå ned i vekt men mislyktes fordi sulten vant over viljen?

Nå kan du gå ned i vekt uten at sultfølelsen tar overhånd. Nyheten Glucomin inneholder glucomannan som er det første og eneste slankemiddelet som er godkjent av EU.

Glucomannan er et kostfiber som kommer fra konjacroten. Det er et vannløselig kostfiber som har en eksepsjonell evne til å absorbere vann, opptil 200 ganger sin egen vekt, og er et av de mest kjente viskøse kostfibre. Denne unike egenskapen gjør at Glucomin er et svært effektivt produkt som hjelper deg i kampen mot vekten - helt uten sultfølelse.

Glucomin er naturens vei til sunn vektkontroll. I tillegg til et sunt og variert kosthold og fysisk aktivitet, er Glucomin et fantastisk supplement for å gå ned i vekt. Glucomannan har godt dokumentert effekt og har fått mange positive medieomtaler.

sdkjhføds
Slik virker Glucomin (klikk for å lese mer)

Glucomin inneholder altså kostfiberet glucomannan som er et vannoppløseslig fiber.
Dette fiberet har bl.a disse egenskapene:

  • Kaloriinnholdet er meget lavt
  • Det tar opp plass i magesekken og gir en metthetsfølelse
  • Det forsinker tømming av magesekken, og forlenger dermed metthetsfølelsen
  • Det reduserer opptak av protein og fett, som andre oppløselige fibre

Tarmbakterier omdanner fiberet til fettsyrer som butyrat. Dette kan også ha andre fordeler, noen studier har vist en sammenheng mellom endrede tarmbakterier og kroppsvekt. Glucomannan er forskjellig fra andre oppløselige fibre på grunn av at det er enda mer tyktflytende, noe som gjør det spesielt effektivt.

Godkjent av EU: Glucomannan er det første og eneste virkestoffet som har blitt godkjent av EU å markedsføre som et slankemiddel.

European Food Safety Authority kan sammenlignes med det norske mattilsynet. De har nøye vurdert kliniske studier og annen dokumentasjon på effekten av glucomannan, og konkludert med at studiene som er gjennomført på dette virkestoffet har vært vitenskapelig forsvarlige.Det er gjort en rekke kliniske studier som beviser at Glucomannan hjelper deg med å gå ned i vekt. En klinisk studie som foregikk over åtte uker viste at inntak av Glucomannan viste betydelig vektreduksjon hos overvektige testpersoner. Virkestoffet har også andre helsefremmede virkninger, som gunstig effekt på kolesterolnivå og blodsukker. Ingen av testpersonene rapporterte om negative bivirkninger ved å ta dette kosttilskuddet. Flere studier konkluderer med at kostfiberet kan bidra til 60 % ekstra vekttap i kombinasjon med redusert energiintak.

Hvem kan bruke Glucomin?

Glucomannan er 100 % naturlig og har dokumentert effekt. Dersom du synes det er vanskelig å spise riktige mengder mat, eller hvis du sliter med en uutholdelig sultfølelse under diett, er dette kosttilskuddet for deg. Glucomin kan også brukes av vegetarianere. Produktet bør ikke brukes av gravide og/eller ammende, samt personer som går på reseptbelagte medisiner og/eller som har en alvorlig sykdom. Er du usikker ber vi deg ta dette opp i samråd med lege.Nå kan du prøve Glucomin med ren glucomannan til kun kr. 99,- inkludert frakt. Fyll ut skjemaet og bestill i dag, og gå en slank sommer i møte!Ja takk! Send meg første forsendelse av Glucomin til kun kr 99,-
 
FØDSELSDATO
 
 
 
Du betaler kun kr 99,- for porto og ekspedisjon. Ved å bestille blir du samtidig løpende abonnent på Glucomin. Hvis du ikke vil abonnere sier du opp pr. e-post til service@multibus.no innen tre uker etter
fakturadato på pakkens vedlagte faktura. Pakker blir sendt ut hver 8. uke, første gang 4 uker etter
prøvepakken. Månedspris: kr. 299,-. Hver forsendelse inneholder 2 mnd. forbruk, totalpris pr. forsendelse kr. 598,-. Gratis frakt på ordinære forsendelser!

Kjøpbetingelser
Salgs og leveringsbetingelser
Glucomin selges som abonnement uten bindingstid. Ved å godta betingelsene inngår du en avtale om abonnement med fast levering av Glucomin. Den første pakken du mottar er en gratis prøvepakke som tilsvarer 30 dagers forbruk. Du betaler et ekspedisjonsgebyr på kr 69,- for prøvepakken. Velger du fakturabetaling fremfor betaling via PayPal tilkommer et fakturagebyr på kr. 30,-. Deretter blir det sendt ut varer til en måneds forbruk ca. hver måned. Første abonnementspakke blir levert ca. fire uker etter første leveranse. Du betaler kun 299,- per måned som abonnent. Totalpris pr. leveranse blir da kr. 598,-. Varene leveres fraktfritt. 

Kunden forplikter seg til å gi Multibus AS beskjed hvis leveransen ikke kommer frem til forventet tidspunkt.
For prøvepakken gjelder følgende:
Forventet leveringstid av prøvepakken er inntil to uker etter bestilling pluss postgang. Hvis kunden ikke gir beskjed om savnet leveranse innen fristen, noe som kan medføre at oppsigelsesfristen utløper, og/eller at et inkassokrav tilkommer, vil det uansett bli betraktet som om varen er levert, og eventuelle krav opprettholdes.
For abonnementspakker gjelder følgende:
Forventet leveringen etter prøvepakken er 4 uker, og 8 uker for påfølgende leveranser. Hvis kunden ikke gir beskjed om savnet leveranse innen et evt. inkassokrav tilkommer, vil kravet uansett opprettholdes.
I begge tilfeller kan det legges til en ukes frist for å ta høyde for forsinkelse i postgangen. Varene kan sendes ut på nytt etter at evt. krav er innfridd.

Du må være over 18 år for å kunne bestille Glucomin. Ordre fra personer under 18 år vil ikke bli ekspedert. Vi sender kun til norske adresser.

Tilbudet på gratis prøvepakken på Glucomin gjelder kun èn gang pr. kunde. Hvis personer som allerede har benyttet seg av tilbudet på gratis prøvepakke bestiller på nytt vil kunden få tilsendt en faktura på full pris, kr. 299,-.
Reklamasjon
Vi tilstreber en høy kvalitetssikring av våre varer. Skulle det allikevel være feil med forsendelsen ber vi deg ta kontakt med kundeservice så fort som mulig.  Vi ber våre kunder lese utenpå emballasjen før bruk, og minner om at produktet ikke bør brukes av gravide og/eller ammende, samt for mennesker som har en alvorlig sykdom. Er du usikker ber vi deg ta dette opp i samråd med lege.
Oppsigelse
Oppsigelse av abonnementet skal skje pr. e-post. En bekreftelse vil da bli sendt tilbake til kunden. Vi kan stoppe abonnementet ved henvendelser pr. brev, i slike tilfeller garanterer vi imidlertid ikke at abonnementet er stoppet ettersom menneskelig svik og/eller feil ved brevpost kan forekomme. Oppsigelse skal derfor skje ved e-post til service@multibus.no. Ved en eventuell tvist kan bekreftelsen fra Multibus på oppsigelsen være kundens dokumentasjon på at abonnementet er stoppet. Foreligger det ingen bekreftelse på mottatt oppsigelse fra Multibus må kunden dokumentere at oppsigelsen er sendt, f.eks. ved å fremlegge en kopi av e-posten som inneholder oppsigelsen sendt Multibus AS. Oppsigelsen må være Multibus i hende senest tre uker etter fakturadato på vedlagt faktura i prøvepakken eller senest 7 uker etter fakturadato på vedlagt faktura i abonnementspakken.. Dette for at vi skal rekke å kansellere neste abonnementspakke. Retur av varer gjelder ikke som oppsigelse. Kunder som har brukt PayPal som betalingsmåte kan si opp abonnementet ved å stoppe betalingen hos PayPal. Velger en slik kunde å si opp på annen måte, for eksempel e-post, er kunden selv ansvarlig for å stoppe betalingen hos PayPal. Stopper ikke kunden selv betalingen hos PayPal kan ikke refusjon påregnes, evt. redusert refusjon. Det er ikke anledning til å stoppe eller angre en forsendelse ved å tilbakekalle et allerede trekt beløp hos PayPal. Hvis slik skulle skje vil Multibus fakturerer kunden kr. 198,- for våre utgifter i forbindelse med utsendelsen.
Betalingsbetingelser
Betaling må skje innen forfallsdato som er angitt på faktura. Blir fristen overskredet vil du motta en betalingspåminnelse med varsel om inkasso og med et purregebyr pålydende kr 70,-. Unnlater du å betale denne, oversendes kravet til inkasso. Renter og gebyrer vil bli tillagt i henhold til gjeldende norske regler og praksis. arvato Finance AS følger opp alle våre betalinger. Befriende betaling kan kun skje ved betaling til arvato Finance AS
Vedrørende angrerett og retur
Det er kun angrerett på prøvepakken i abonnementet som følge av angrerett på det inngåtte abonnement. Angreretten gjelder i 14 dager fra mottatt pakke i henhold til angrerettsloven og forutsetter at forsendelsen leveres inntakt i original emballasje med utfylt angrefristskjema. Kunden plikter å dekke returporto.  Produktet i prøvepakken er helt identisk med produktene i de påfølgende forsendelsene. Det er derfor ikke angrerett på pakkene du mottar i abonnementet etter prøvepakken, ei heller kan allerede utsendte varer returneres Multibus. Da helsekost er kategorisert av norske myndigheter som næringsmiddel/matvare, er dette også av hensyn til kvalitetssikring. Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Har du mottatt en pakke du ikke har bestilt ber vi deg kontakte kundeservice umiddelbart på e-post: service@multibus.no
Adresseendring
Adresseendring må meldes til Multibus så raskt som mulig. Det er kundens ansvar å melde fra om flytting. Eventuelle kostnader tilknyttet forsendelser som er sendt uten at adresseendring er meldt, må dekkes av kunden.
Personopplysninger
Multibus garanterer at bruk og oppbevaring av persondata vil bli behandlet konfidensielt. Vi oppbevarer ikke sensitiv konto-eller kredittinformasjon.Personopplysninger vil kun bli delt med arvato Finance AS da det er nødvendig for fakturering og betaling ved salg av fordringer. Multibus forbeholder seg retten til å kontakte kunden med tilbud og nyheter.
Kundeservice
Multibus bruker internett som sin primære kontaktportal. For spørsmål om faktura, produkter eller annet tar du derfor lettest kontakt med oss på e-post: service@multibus.no. Vi svarer på alle henvendelse så fort som mulig.

Ved henvendelser via brev:
Multibus AS 
Vestringsvegen 486
2653 VESTRE GAUSDAL
Multibus AS. org.nr. 814 411 672


Firmainformasjon

Multibus AS

Org.nr. 814 411 672

Vestringsvegen 486

2653 VESTRE GAUSDAL

E-post: service 'at' multibus . no

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content